Bilstein schokdempers voor mijn VW Golf

Beste lezers. Zoals jullie misschien al weten ben ik een fervent auto tuner. Wat doen auto tuners? Nou we nemen niet genoegen met de auto zoals die van de lopende band komt van de Volkswagen fabriek. Na aankoop gaan we modificaties aanbrengen om een betere performance te behalen.

Ditmaal neem ik jullie mee met de schokdemper vervanging. Wereldklasse schokdempers worden namelijk gemaakt door het Duitse Bilstein. Dit zijn de beste schokdempers beschikbaar op de markt kan ik jullie verzekeren. Enfin, normaliter zijn ze aan de prijzige kant maar ik heb een shop kunnen vinden hier in Nederland die ze voor zachte prijzen aanbiedt.

Ik heb de Bilstein schokdempers dus weldra besteld. En ze laten installeren door een lokale auto monteur. Ik heb nu al een paar weken Bilstein dempers. Het rij comfort is verdubbeld kan ik je vertellen. Ook veel soepeler met bochten en drempels. Het is gewoon een totaal andere rij ervaring geworden.

Tip: Bilstein schroefsets & schokdempers bij Extreme-Carstyling

Nu ik toch bezig ben heb ik ook maar wat nieuwe uitlaten besteld. Het oor wil ook wat namelijk. Ik zag dat ze bij dezelfde shop bieden ze aan top kwaliteit uitlaten van het eveneens Duitse Fox. Deze uitlaten maken een prachtig kabaal, iets dat mij als muziek in de oren klinkt. De buurt is misschien er wat minder blij mee, maar ach ieder heeft zijn hobby toch?

Enfin, de shop waar ik al dit moois heb kunnen bestellen is als volgt:

Extreme-Carstyling.nl: Auto tuning webwinkel
Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0228 760 008

De service is uitstekend dus als je vragen hebt stel gerust. Zoals ik al aangaf gebaseerd op mijn desktop research, nergens vind je goedkopere prijzen dan hier. De verzending is kosteloos en rap dus geen lang wachten. Voor mij een hele plezante ervaring al met al.