Online een auto kopen, hoe werkt dat?

Bijna iedereen kent het wel. Bij een bezoek aan de dealer ben je vaak te duur uit nadat je een te korte proefrit hebt gehad over het bedrijventerrein van de dealer. Soms kom je er dan ook nog achter dat er iets blijkt te mankeren aan de auto. Dit leidt tot ergernis en dat wil natuurlijk niemand. Om dit alles te voorkomen is Nederlands eerste autowebshop genaamd Bynco nu op de markt waarbij zo eerlijk en transparant mogelijk tweedehands auto’s gekocht kunnen worden. En dit heeft vele voordelen voor de consument:

  • Alle tijd

Je kunt rustig in je eigen tijd een auto uitzoeken. Je hoeft dus geen koffie met de autoverkoper te drinken, terwijl hij je ondertussen wat auto’s aanprijst. Je beslist helemaal zelf wanneer je een auto besluit te kopen.

  • Voordeliger

Je bent voordeliger uit, want dealers hebben te maken met veel showroom en personeelskosten. Hierdoor zijn de prijzen van de online aangeboden auto’s bij Bynco vaak lager dan bij de dealer. Plus het eindeloze handjeklappen is niet langer nodig en je hoeft alleen maar een vaste lage prijs te betalen. Zonder dat er onverwacht kosten bijkomen.

  • Transparant

Ook staan alle gegevens over de auto online zodat je precies weet wat je koopt. Gelukkig maar, want een auto online bestellen klinkt riskant. Maar dat is het juist niet. De autowebshop is volledig transparant en heeft op de webshop het keuringsrapport en alle andere gegevens die er maar bekend zijn allemaal vermeld staan. Plus alle gebruikssporen staan aangegeven. Zo weet je precies wat je koopt en sta je nooit meer voor onverwachte verrassingen. De betaling wordt ook veilig bij een derdengeldrekening geparkeerd totdat je bij levering besluit de auto te houden of niet.

  • Snel

Bij aankoop van bijvoorbeeld een tweedehands auto online met hoge instap wordt hij gratis met een volle tank voor de deur thuisbezorgd en hoef je dus niet meer langs te gaan bij de dealer of over de autoboulevard te lopen. Je kunt dan vanuit je luie stoel een auto bestellen en deze kan dan al na twee dagen thuisbezorgd worden op een moment dat jou uitkomt.

  • Niet goed, geld terug

Mocht de auto toch niet bevallen biedt de autowebshop een 14 dagen niet goed, geld terug garantie aan. Zo kan de auto in het geval je toch liever een andere auto wilt bestellen of gewoon omdat de auto niet bij het huis kleurt kosteloos opgehaald worden en krijg je het aankoopbedrag gewoon terug.